close

Contact rapid

Cauti ambalaje alimentare sau alte tipuri de ambalaje? Contacteaza-ne!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Foliile stretch

  Folii

  Foliile stretch sunt unul dintre cele mai versatile si utile produse pentru ambalarea si transportul marfurilor. MV International ofera o gama variata de folii strech pentru diferite nevoi si utilizari.

  Folie strech pentru paletizat manual

  Pentru ambalarea si paletizarea manuala, poti alege folie stretch de paletizat manual, disponibila in diferite dimensiuni si grosimi. Aceasta folie strech este ideala pentru ambalarea marfurilor grele si voluminoase si, totodata,  ajuta la mentinerea produselor intr-un singur loc si protejarea lor pe parcursul transportului.

  Producatori de folii strech, suntem receptivi la nevoile personalizate ale clientilor nostri si oferim intotdeauna solutii de ambalare potrivite fiecarui business in parte. Livram rapid in Bucuresti cat si pe teritoriul intregii Romanii.

  Folii strech alimentare

  Producem folii strech alimentare.  Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si grosimi, in functie de necesitatile specifice ale clientilor nostri. Foliile strech sunt ideale pentru ambalarea produselor alimentare, precum fructe, legume, carne si lactate, fiind sigure si potrivite pentru contactul direct cu alimentele. Micronii disponibili sunt de la 10 la 16, astfel incat fiecare client sa poata alege dimensiunea si grosimea folilei potrivita produselor ce necesita ambalare.

  In plus, foliile stretch sunt foarte usor de folosit si pot fi aplicate manual sau cu ajutorul unei masini de ambalare, oferind o protectie sigura si fiabila pentru marfuri. Indiferent de necesitatile specifice, MV International  ofera consultanta si suport pentru a identifica folia stretch potrivita.  Cu noi sunteti siguri ca produsele sunt ambalate,  transportate si comercializate in siguranta.

  LISTA DE PRODUSE 
  • Folie strech de paletizat manual – folia care se pune pe paleti
  • Folii strech alimentare:
   a) 450×1500 – microni de la 10 la 16
   b) 500×1500 – microni de la 10 la 16
   c) 280×1500 – microni de la 10 la 16
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles