close

Contact rapid

Cauti ambalaje alimentare sau alte tipuri de ambalaje? Contacteaza-ne!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Produse de ambalat

  Producem si comercializam produse de ambalat. Stim ca produsele de ambalat sunt esentiale in procesul de transport si depozitare a bunurilor si trebuie sa ofere protectie impotriva deteriorarii si contaminarii si tocmai de aceea livram solutii de ambalare adaptate la nevoile si cerintele specifice ale afacerilor.

  Astfel, oferim clientilor nostri saci pentru naveta, transport sau ambalat din LDP, HDPE si MDPE disponibili in diferite dimensiuni si grosimi. De asemenea, avem in oferta si saci pentru pubele pana la 240 de litri, saci si pungi vid, pungi bio personalizate cu logo-ul clientului in diferite dimensiuni sau pungi cu fund rotund.

  Pentru ambalare si paletizare, compania noastra pune la dispozitie folie stretch de paletizat manual si folii stretch alimentare, cu dimensiuni si grosimi variate. In plus, avem in oferta si tavite polistiren cu absorbant incorporat pentru ambalat carne, in peste 40 de tipuri si dimensiuni diferite.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles