close

Contact rapid

Cauti ambalaje alimentare sau alte tipuri de ambalaje? Contacteaza-ne!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Saci menajeri

  Saci din materiale reciclabile

  Saci menajeri

  Cum impactul poluarii asupra mediului inconjurator ne afecteaza pe toti , este important ca fiecare dintre noi sa ia masuri pentru a reduce efectele negative. Una dintre modalitatile prin care putem sa contribuim la protejarea mediului este prin utilizarea de saci menajeri din materiale reciclabile.

  Sacii menajeri sunt o solutie practica pentru colectarea deseurilor si sunt utilizati in mod obisnuit in diverse contexte, inclusiv in birouri, magazine, restaurante sau institutii publice. MV International ofera o gama larga de saci menajeri sau pentru pubela, disponibili in diferite dimensiuni, grosimi si culori, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui client.

   

  Saci menajeri pe rola

  Producem saci menajeri pe rola din hdpe, mdpe sau ldpe. Disponibili in diverse capacitati (35l, 60l, 120l, 240l) si grosimi diferite, sacii menajeri produsi de MV International din Bucresti sunt o alegere durabila si responsabila.

  Indiferent de tipul de sac menajer pe care il cauti, MV International este aici pentru a te sustine sa gasesti solutia potrivita atat pentru tine cat si pentru mediul inconjurator oferindu-ti produse de calitate superioara.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles