close

Contact rapid

Cauti ambalaje alimentare sau alte tipuri de ambalaje? Contacteaza-ne!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Saci naveta - transport - ambalat din ldp, hdpe, mdpe

  Saci

  Producem si comercializam saci din ldp, hdpe, mdpe in diverse dimensiuni. Producem saci la comanda pe nevoia clientului cu grosimi care variaza de la 12 microni pana la 100 de microni.

  Saci din LDP, HDPE si MDPE

  Saci naveta, transport, ambalat

  MV International ofera o gama variata de saci pentru ambalare, potriviti pentru a satisface diverse nevoi. Sacii pentru ambalare sunt disponibili in diferite dimensiuni, grosimi si culori, astfel incat sa poata fi adaptati oricarei aplicatii si sa ofere o protectie optima pentru produsele ambalate.

  Saci din LDP, HDPE si MDPE sunt utilizati frecvent pentru ambalarea diverselor produse. Materialele de inalta calitate folosite la producerea acestor saci, asigura o rezistenta sporita si o protectie excelenta impotriva umiditatii si a altor factori de mediu care pot afecta produsul ambalat. Totodata, sacii pentru ambalat pot fi personalizati cu logo-ul si imaginea brandului, pentru a crea o identitate vizuala distincta si pentru a ajuta la promovarea afacerii.

  Respectam standardele de igiena

  Saci alimentari

  Pentru produsele alimentare, MV International ofera o gama de saci alimentari, care respecta standardele de igiena si siguranta alimentara. Acesti saci sunt produsi din materiale sigure si reciclabile, asigurand o protectie optima pentru produsele alimentare si evitand contaminarea acestora cu substante nocive sau microbi din mediul ambiental.

  MV International ofera, de asemenea, saci cu fund rotund, ideali pentru ambalarea produselor solide sau lichide. Acestia pot fi personalizati cu logo-ul si imaginea brandului, oferind o solutie de ambalare distincta si atractiva pentru produsele tale.

  Indiferent de tipul de sac pentru ambalare pe care il cauti, MV International din Bucuresti este aici pentru a te ajuta sa gasesti solutia potrivita pentru afacerea ta si sa-ti ofere produse de calitate superioara, personalizate pentru a-ti ajuta afacerea sa creasca.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles