close

Contact rapid

Cauti ambalaje alimentare sau alte tipuri de ambalaje? Contacteaza-ne!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Ambalaje de unica folosinta pentru catering

  Produse catering

  Pentru a sustine operatiunile de catering MV International din Bucuresti ofera o gama larga de ambalaje de unica folosinta care raspund nevoilor clientilor nostri. Acestea sunt perfecte pentru servirea si ambalarea alimentelor, mentinand prospetimea si siguranta acestora pe parcursul transportului si servirii.

  Ambalaje pentru catering

  MV international din Bucuresti produce si comercializeaza ambalaje de unica folosinta pentru catering. Suntem fericiti sa oferim o gama variata de ambalaje de unica folosinta pentru catering care includ caserole din PET, PP, aluminiu, trestie, XPP si polistiren, perfecte pentru a servi si depozita mancarea in siguranta.

  De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri si boluri din PET, PP si carton pentru salate, care sunt convenabile si ecologice. Pentru a reduce amprenta de carbon si pentru a fi prietenosi cu mediul inconjurator, oferim tacamuri din lemn si pahare din carton cu dimensiuni variate, de la 100 ml pana la 250 ml.

  Ambalaje de unica folosinta

  Pentre cei care au obiect de activitate cateringul, oferim ambalaje de unica folosinta de diferite dimensiuni si capacitati. Materialele folosite sunt de inalta calitate, fiind concepute sa reziste presiunii transportului si sa pastreze alimentele proaspete si gustoase.

  Cu MV International din Bucresti, vei avea parte de ambalaje de unica folosinta de inalta calitate si personalizate, care sa ajute la promovarea brandului si la crearea unei experiente pozitive pentru clientii care comanda in regim de catering in Bucuresti cat si in tara.

  Preturi de producator

  Suntem dedicati sa oferim ambalaje de unica folosinta sigure si de incredere, care sa indeplineasca nevoile clientilor nostri in ceea ce priveste servirea si transportul alimentelor intr-un mod convenabil si ecologic.

  Producem si distribuim ambalaje de unica folosinta pentru catering, inclusiv pungi de hartie pentru transportul alimentelor si role de hartie pentru prosoape.

  LISTA DE PRODUSE PENTRU CATERING

  Caserole pet, pp, aluminiu, trestie, xpp, polistiren
  Boluri pet, pp, carton – de salata
  Tacamuri bio,lemn
  Folie alimentara 30 cm si 45 cm / aluminiu 30 cm si 45 cm
  Pungi de hartie
  Role de hartie ( prosoape )
  Servetele
  Pahare carton ( dimensiuni: 100 ml pana la 250 ml )
  Farfurii din carton BIO

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles