close

Contact rapid

Cauti ambalaje alimentare sau alte tipuri de ambalaje? Contacteaza-ne!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Ambalaje de calitate pentru industria alimentara

  Tavite

  Tavite din polistiren, inclusiv tavite cu absorbant incorporat pentru carne si alte produse refrigerate.

  Gama larga de produse

  Tavite pentru industria alimentara

  Suntem fericiti sa ne sustinem clientii cu o gama larga de tavite din polistirent concepute pentru a satisface cerintele exigente din industria alimentara. Fabricate din polistiren de inalta densitate, tavitele pentru alimente pastreaza prospetimea acestora si ofera o rezistenta inalta la impact.

  Va recomandam gama noastra de tavite din polistiren pentru carne, peste, branzeturi, fructe sau produse de patiserie de diferite forme si dimensiuni. Producem tavite din polistiren in conformitate cu standardele de calitate si siguranta alimentara prevazute de legislatia romaneasca cat si europeana si le distribuim la timp colaboratorilor nostri din industria alimentara.

  Peste 40 de modele in stoc

  Tavite din polistiren cu absorbant incorporat

  Tavitele din polistiren cu absorbant incorporat sunt o solutie practica si eficienta pentru ambalarea carnii, pestelui si a produselor alimentare care elibereaza lichide. Realizate conform unor standarde riguroase pentru siguranta alimentara, tavitele din polistiren cu absorbant incorporat pastreaza prospetimea produselor si reduc riscul de contaminare. Siguranta consumatorului este pe primul loc!

  Alegeti tavitele din polistiren cu absorbant incorporat pentru carne si produse din carne pentru a mentine prospetimea si siguranta in timpul transportului, manipularii si depozitarii alimentelor.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles